Judith van dam

Mijn naam is Judith van Dam. 38 jaar, moeder van twee prachtige zoontjes en in de luxe positie dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. 

 

Sinds 2001 ben ik actief als groepslesdocente. Na veel ervaring opgedaan te hebben, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik per september 2015 als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan. Eerst ben ik bootcamplessen in Langeraar gaan geven. Dit bleek een groot succes. Het balletje is gaan rollen en nu, vier jaar later, ben ik een bootcamppark en PT studio rijker. Hier verzorg ik veel groepslessen en personal training. Nieuwsgierig naar het lesaanbod? Check de agenda!

 

In de lessen staan techniek en sfeer centraal. Of ik nu een groep van acht of twintig mensen begeleid, de techniek is de basis en moet goed zijn. Door mijn jarenlange ervaring kan ik dit waarmaken. Het geeft een kick als een beginnende of gevorderde sporter, of iemand met een medische klacht, dezelfde les kan volgen en dat allemaal op een uitdagend en verantwoord niveau.

 


Adil kamzoun

Mijn naam is Adil en sporten is voor mij een way of life. Ik vind dan ook heel veel sporten leuk. Krachtsport, boksen, mountainbiken en klimmen. Sporten is echt mijn passie. Ik vind het mooi om mensen te helpen om hun doelen te kunnen bereiken. Hier is inzet voor nodig en ik drijf jou tot het maximale. Ieder op zijn eigen niveau. Je vind mij in de bootcamp, boks- en pilates lessen.


Frank Meiland

Ik ben Frank en ik word gedreven door mijn passie voor sport. Ik ben vooral bezig met hardlopen en wielrennen. In 2018 heb ik met 2 vrienden mee gedaan aan een obstakel run van 60km. Hier hebben we hard voor getraind. Het hardlopen van halve marathons en kwart triathlons behoren tot de voorbereiding voor deze runs. Binnen Jworxout verzorg ik de hardlooptrainingen en bootcamps. Ik hoop jullie te kunnen helpen met het behalen van mooie uitdagingen de komende jaren.