Circuit worxout

Niveau: beginners tot gevorderden

Na een lekkere warming up gaan we door middel van een circuit het hele lichaam trainen.  De oefeningen kunnen op eigen tempo en niveau uitgevoerd worden. Een heerlijke fullbody worxout. 

 

Hiit power worxout

Niveau: basis conditie is een pre

De les is een high intensity kracht training van 30 min. Bij een HIIT Worxout probeer je jouw prestaties ten opzichte van kracht en cardio te verbeteren. Dit doe je door in korte tijd zo hard mogelijk te trainen met korte pauzes tussen de oefeningen. De oefeningen kunnen naar ieder niveau aangepast worden. 

Bootcamp worxout

Niveau: beginners tot gevorderden

Een fullbody worxout. We maken in deze les veelzijdig gebruik van hulpmateriaal. Een monkeybar, de klimmuur, optrekstangen en nog veel meer hulpmaterialen zijn onderdeel van deze les. Kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, conditie en snelheid komen aan bod in deze les. Wees niet bang om jouw grenzen op te zoeken. Iedere les is afwisselend en vol uitdagingen.

Kickboks worxout

Niveau: beginners tot gevorderden

Heb jij altijd al willen boksen zonder te sparren, maar wel de boks technieken willen leren? Dan is de Kickboks Worxout iets voor jou. Het is een mega energieke groepsles voor elk niveau. Door te boksen werk jij aan jouw kracht, doorzettingsvermogen, reflexen, inzicht en controle. Een complete boks- en cardioworkout voor heel je lichaam. Iedere keer weer een uitdagende, afwisselende les. We boksen met elkaar (niet tegen elkaar). Bij droog weer zullen wij gebruik maken van de bokszakken.

Fitmix core worxout

Niveau: beginners tot gevorderden

Een fullbody worxout met een low impact intensiteit. In deze les word er niet gerend of gesprongen. Alle spiergroepen worden getraind met behulp van eigen lichaamsgewicht en als optie met gewichten. Er wordt extra aandacht besteed aan de core stabiliteit. Zeer geschikt voor beginnende sporter of als je blessures hebt en het lichaam sterker wilt maken

Core worxout

Niveau: beginners tot gevorderden

30 minuten trainen wij de romp stabiliteit. Aandacht voor de rechte- en schuine buikspieren en voor de rug- en bekkenbodemspieren. De core is het korset van jouw lichaam. Dit geeft aan hoe belangrijk het trainen van de core is. 

 

Body shape dance worxout

Niveau: beginners tot gevorderden

Genieten én los gaan op de beat van de muziek. Wie wil dit nou niet?! De beruchte v-step, grape-vine of hakbil wordt omgetoverd in te gekke moves. Back to the 90's of 80's! Het komt allemaal voorbij. 

Pilates worxout

Niveau: van beginners tot gevorderden

Iedereen, jong en oud, kan aan pilates meedoen. Het is een methode die kan worden aangepast aan ieders gesteldheid. Pilates wordt vaak gebruikt als revalidatie bij rug-, schouder- en nek klachten. Doordat het powerhouse verstevigd wordt, worden spanningen op die plaatsen weggenomen. Je powerhouse is een samenwerking van je rug-, buik- en bekkenbodemspieren. We sluiten de training af met een heerlijke ademhalingssessie.