circuittraining

Niveau: beginners tot gevorderden

Een les waar we diverse oefeningen op eigen tempo en niveau achter elkaar uitvoeren. Kracht, conditie, lenigheid en core stability worden aangepakt in deze les. Iedereen die aan zijn algehele conditie wil werken kan meedoen aan deze les.

 

Bootcamp

Niveau: basis conditie is een pre

Een fullbody worxout. We maken in deze les veelzijdig gebruik van hulpmateriaal. Een monkeybar, klimmuur, optrekstangen enz. zijn onderdeel van deze les. Kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, conditie en snelheid komen aan bod in deze les. Wees niet bang om vies te worden. Iedere les is afwisselend en vol uitdagingen.

Boxx camp

Niveau: beginners tot gevorderden

Heb jij altijd al willen boksen zonder dat je moet sparren en klappen ontvangt? Dan is Boxx Camp iets voor jou. Boxx Camp is een mega energieke groepsles voor elk niveau. Door te boksen werk jij aan jouw kracht, doorzettingsvermogen, reflexen, inzicht en controle. Een uur lang een complete boks- en cardioworkout voor heel je lichaam. We boksen op de bokszak en met elkaar (niet tegen elkaar).

Pilates

Niveau: beginners tot gevorderden

Iedereen, jong en oud kan aan pilates meedoen. Het is een methode die kan worden aangepast aan ieders gesteldheid. Pilates wordt vaak gebruikt als revalidatie bij rug, schouder-, en nek klachten. Doordat het powerhouse verstevigd wordt, worden spanningen op die plaatsen weggenomen. Je powerhouse is een samenwerking van je rug, buik en bekkenbodemspieren. Deze les wordt ondersteund met rustige muziek.

Weekend worxout

Niveau: basis conditie is een pre

Een uitdagende les voor de fanatieke sporter. Alles komt aan bod in deze les. Kracht, conditie, coördinatie en discipline. Elke week is een verrassing wat we gaan doen. Durf jij de uitdaging aan?

Running worxout

Heb jij altijd al willen hardlopen maar wil jij dit op een verantwoorde en veilige manier doen? Sluit dan aan bij deze groep. Looptechniek, duurtraining, intervaltraining, corestability training, voeding, blessurepreventie enzovoorts, komt allemaal aan bod tijdens deze lessen. Je werkt gezamenlijk naar een doel toe (een trailrun). Je traint 1 keer per week met de hele groep. Daarnaast krijg je een trainingsschema mee voor de rest van de week. dus sta op en loop!

Iedere dinsdag 

19.30 tot 20.30 beginners

20.30 tot 21.30 gevorderden

 

kids worxout

Ben jij 7 jaar of ouder doe dan mee met de energieke, uitdagende en vooral gezellige kids worxout. We maken gebruik van ons fantastische terrein met monkeybar, bokszakken en nog veel meer attributen. Terwijl de kinderen een hoop fun beleven werken ze aan kracht, conditie, uithoudingsvermogen, discipline, lenigheid, coördinatie en zelfvertrouwen. Iedere les is weer anders en afwisselend.

Zwemdiploma is vereist in verband met de omliggende sloten.

dance worxout

Niveau: van beginners tot gevorderden

Even een uur alle zorgen en gedachtes aan de kant en helemaal los gaan. Op gezellige muziek van Zuid-Amerikaanse afkomst gaan we er een feestje van maken. Je hoeft geen danservaring te hebben om aan deze les mee te kunnen doen. Van Salsa, Reggaeton, Hip Hop, alles komt aan bod.

HITT worxout

Niveau: van beginners tot gevorderden

De les is een high intensity kracht training van 30 min. Een goede hitt worxout is in feite dat je zo hard mogelijk traint in korte tijd met korte pauzes. Om je prestaties in kracht en cardio te verbeteren. Je doet 6 oefeningen 30 sec lang met 10 sec rust ertussen. Dit herhaal je vier rondes. Je gaat er maximaal vóór. De oefeningen kunnen naar ieder niveau aangepast worden.