online vitaliteit coaching

Succesverhalen

Crohn

Ik heb de ziekte van Crohn en slik al 5 jaar zware medicatie om deze ziekte te onderdrukken. Na overleg met de specialist ben ik het traject bij Judith gestart met de informatie van de workshop immuunsysteem & Voeding. Ook heb ik in overleg besproken de medicatie te stopen. Bij enige klachten wel direct contact opnemen met de specialist.

 

Nu 5 maanden later:

Ik heb meer energie, sta niet vermoeid op en heb in de avond geen dip. Heb nauwelijks klachten als ik ongesteld word en het allerbelangrijkste voor mij is dat ik de ziekte van Crohn onder controle heb zonder medicatie.

 

Eczeem klachten

Ik heb al jaren een probleem met eczeem. Het begon denk ik 15 jaar geleden op mijn handen maar breidde al snel uit naar mijn benen, armen, gezicht, nek, borstkas. Na maanden lang niet goed slapen door de jeuk, ben ik naar de arts gegaan. Je verwacht het niet maar je bent dan net zo een proefkonijn (na ja, dat gevoel krijg je) na heel veel zalfjes en pilletjes door gegaan naar het ziekenhuis. Daar krijg je dan zwaardere medicijnen zoals prednison. Hierdoor ging ook mijn conditie zwaar achteruit. Ik heb de laatste paar jaar het idee gehad dat het wel eens met voeding te maken kon hebben. Ik ben de workshop bij Judith gaan volgen.

 

Resultaat na 4 weken.

Door alleen al mijn voedingspatroon aan te passen en te optimaliseren, ben ik 70/80% van mijn extreme eczeem klachten af. Slapen gaat eindelijk na jaren een beetje normaal en voel mij een stuk fitter en sportiever als voorheen. Wat ben ik onwijs blij dat ik de workshop heb mee gedaan. Judith echt super bedankt!

 

Ambulancechauffeur met energie dip

Even een trots momentje hoor, vandaag was er weer een weegmoment. 84.8 kg vanaf 1 december is er dus 8,4 kg af. Daarbij heb ik meer energie en gaat alles makkelijker. Gisteren bijvoorbeeld 8,5 km gelopen in 34 minuten daar deed ik voorheen nog 42 minuten over. Dank je wel voor jouw support Judith je bent een kanjer!

 

Claustrofobie en de juiste ademhalingstechniek

Ik ben, of liever was, bang voor de tandarts. Niet voor de pijn van de behandeling, maar voor het benauwde gevoel dat tandarts, assistente en de nodige hoeveelheid apparatuur mij bezorgde als ik achterover gedrukt op de tandartsstoel lag. Ik heb namelijk last van claustrofobie. Tot de laatste keer. De tandarts plande -bekend met mijn probleem- al bewust een langere afspraak in. Dat bleek niet nodig. Door mij te concentreren op mijn buikademhaling, die Judith mij leerde tijdens de pilatesles en waarmee ze regelmatig de les afsluit, wist ik volledig rustig te blijven en raakte ik niet in paniek. De behandeling was zo klaar. Tandarts blij, maar vooral ik blij! En het werkt echt; inmiddels ben ik erachter dat het ook in het vliegtuig werkt.

Wat is physis?

Physis staat voor het zelf herstellende vermogen van je lichaam en wordt bepaald door 6 domeinen: je slaap, stress, voeding, ademhaling, immuunsysteem en bewegen. Deze 6 domeinen bepalen of jij in balans bent.

Hoe meer domeinen jij kan markeren, hoe meer klachten jij kan ervaren.

 

Vandaag de dag hebben:

-      1 op de 5 mensen last van darmklachten

-      1 op de 5 mensen hebben slaapproblemen

-      Ongeveer 9 miljoen mensen zijn chronisch ziek

-      En 1 miljoen Nederlanders hebben een burn-out

30% van jouw energie gaat overdag naar het functioneren van jouw brein.

30% van jouw energie gaat overdag naar het functioneren van jouw immuunsysteem.

40% van jouw energie gaat overdag naar de rest van de dagelijkse bezigheden.

 

Nu moet jij je eens voorstellen wat het met jouw energie doet als je, slecht slaapt, te hoge maaltijdfrequentie hebt, stress ervaart, te hoog in je ademhaling zit en nog veel meer. Dan vraagt jouw immuunsysteem en brein veel meer dan die 30% en blijft er niet veel van de resterende 40% over. Of in veel gevallen loopt jouw emmer letterlijk over en kamp je met steeds meer langdurige klachten.

 

Al deze factoren zorgen er voor dat jouw lichaam niet het vermogen heeft om zelf te herstellen en wijk jij van je 100% physis af. Jouw lichaam gaat in een laaggradige ontsteking. Laaggradige ontsteking staat voor 95% van alle chronische aandoeningen

Veel voorkomende klachten

Heb jij één van de volgende klachten? Deze zijn allemaal te verbeteren met de workshop vitaliteit!

  • Huidkachten (eczeem)
  • Darmklachten
  • Weinig energie
  • Opgejaagd gevoel overdag
  • Moeite met inslapen of veel wakker worden
  • Hormonale disbalans
  • Diabetes
  • Ziekte van Crohn
  • Reuma

Geef je op voor de online workshop immuunsysteem & Voeding

Wat leuk dat jij je wilt opgeven voor de online workshop immuunsysteem & Voeding.

Tijdens deze online workshop leer je hoe het immuunsysteem werkt en waarom je een lichaam hebt wat voor of tegen je werkt. Tijdens de online workshop krijg je waardevolle informatie waar je gelijk mee aan de slag kan.

 

Als je je inschrijft, ontvang je een vragenlijst, deze vul je in met een naaste die jou goed kent. Dit is een strikt persoonlijke lijst en zal niet met derde gedeeld worden. Na betaling van de workshop ontvang je de online workshop en een persoonlijk advies betreft de 6 domeinen voeding, ademhaling, beweging, stress, slaap en het immuunsysteem.

Afhankelijk van de klacht(en) die je ervaart, zullen er eerst 1 of 2 domeinen aangepakt worden die de oorzaak zullen zijn van jouw klachten. In de 4 weken coaching online zullen indien nodig andere domeinen ook aangepakt worden.

 

4 weken Online coaching

 

Tot 4 weken na de online workshop krijg je coaching in de 6 domeinen. Je kunt terecht voor vragen per mail en er zal wekelijks contact zijn betreft de vorderingen.

 

Dit traject kun jij nu volgen voor maar €99,99

Wacht niet langer en gun jezelf deze tijd om aan jezelf te werken en jouw lijf onder controle te krijgen!

Wil je meer informatie of deelnemen aan de cursus 'Immuunsysteem en voeding'? Vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.