Pilates

Pilates Worxout. Iedereen, jong en oud kan aan pilates meedoen. Het is een methode die kan worden aangepast aan ieders gesteldheid. Pilates wordt vaak gebruikt als revalidatie bij rug-, schouder-, en nekklachten. Doordat het powerhouse verstevigd wordt, worden spanningen op die plaatsen weggenomen. Je powerhouse is een samenwerking van je rug, buik en bekkenbodemspieren. We sluiten de training af met een heerlijke ademhalingssessie.

Kickboks worxout

Heb jij altijd al willen boksen? Zonder te sparren, maar wel de boks technieken willen leren? Dan is Kickboks Worxout iets voor jou. Het is een mega energieke groepsles voor elk niveau. Door te boksen werk jij aan jouw kracht, doorzettingsvermogen, reflexen, inzicht en controle. Een complete boks- en cardioworkout voor heel je lichaam. Iedere keer weer een uitdagende, afwisselende les. We boksen met elkaar (niet tegen elkaar).

Techniek kickboksen

In deze kickboks les wordt er extra aandacht besteed aan de techniek. Heb jij nog nooit een boksles gedaan is dit de ideale les om in te stappen.

Body shape dance worxout

genieten en los gaan op de beat van de muziek. Wie wil dit nou niet. De beruchte v-step, grape-vine of hakbil wordt omgetoverd in te gekke moves. Back to the 90ths of 80ths het komt allemaal voorbij.

Bootcamp worxout

Een fullbody worxout. We maken in deze les veelzijdig gebruik van hulpmateriaal. Een monkeybar, klimmuur, optrekstangen enz, zijn onderdeel van deze les. Kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, conditie en snelheid komen aan bod in deze les. Wees niet bang om jouw grenzen op te zoeken. Iedere les is afwisselend en vol uitdagingen.

Circuit worxout

Na een lekkere warming up, gaan we d.m.v. een circuit het hele lichaam trainen.  De oefeningen kunnen op eigen tempo en niveau uitgevoerd worden. Een heerlijke fullbody workout. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Fitmix core worxout

Een fullbody workout met een low impact intensiteit. In deze les wordt er niet gerend of gesprongen. Alle spiergroepen worden getraind met behulp van eigen lichaam en als optie met gewichten. Er wordt extra aandacht besteed aan de core stabiliteit. Zeer geschikt voor beginnende sporter of als je blessures hebt en het lichaam sterker wil maken.