DAADKRACHT, ENTHOUSIASME EN PASSIE!

Ja dat ben ik! Ik vroeg laatst aan een aantal vrienden welke specifieke kwaliteit ze van mij zouden benoemen met betrekking op werk. Daadkracht, enthousiasme en passie werden unaniem benoemd. Mooi om te lezen waar ik ook echt voor sta. 

 

DAADKRACHT!

Ik voeg daad bij mijn woorden. Ik beloof mensen te helpen en doe dit dan ook echt. Ik benader elk persoon op zijn eigen manier om zo tot de beste resultaten te komen.

 

ENTHOUSIASME!

De energie die ik geef aan de mensen gaat vanuit volle overtuiging, passie en enthousiasme. Het doel om jou te helpen is oprecht en ik krijg persoonlijk enorm veel energie van de resultaten die jullie behalen.

 

PASSIE!

Of het nu in de coaching is of met sporten, alles doe ik vanuit mijn passie. Ik wil je helpen, wat leren en vooral de energie geven om te werken aan het doel waarvoor jij bent gekomen. Ik kan het eigenlijk geen werk noemen, omdat het met passie gaat en ik kan jou vertellen: dat voelt ontzettend goed!

 

Je kunt nog zoveel kennis hebben, maar als je iemand niet hoort of ziet en je eigen ego laat spreken behaal je niet het gewenste resultaat. Ja ik heb veel vakkennis en ben goed in wat ik doe, maar schakel heel graag andere specialisten in als dit nodig is. Weet waar je expertise ligt en waar niet. Ik werk met veel specialisten samen om jou tot het beste resultaat te begeleiden.

 

Geen persoon is hetzelfde. Je kunt beiden dezelfde klachten ervaren maar toch blijft de begeleiding van ieder persoon anders.

Kom niet naar mij als je gepleased wilt worden. Ik zeg met liefde wat er nodig is om jou doel te behalen. Soms confronterend maar wel duidelijk. 

 

Wil jij dat er naar je geluisterd wordt, dat je gezien wordt en jij met liefde geconfronteerd wordt, dan gaan wij samen hele mooie resultaten behalen.

 

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Sportieve groetjes,

 

 Judith van dam