SKL Obstacle & Fun Run 2024

 

Vorig jaar dachten we dat het een eenmalig feestje zou zijn voor het 100-jarig bestaan van de kermis, maar jullie enthousiasme was echt fantastisch. Meer dan 250 deelnemers en een zee van juichende supporters hebben ons overtuigd: de SKL Obstacle & Fun Run komt terug! Zet zondag 25 augustus maar vast in je agenda, want dit wil je niet missen.

 

Samen met Stichting Kermis Langeraar en een groep superfitte vrijwilligers brengen we je de tweede editie van dit te gekke evenement.

 

Wat kun je verwachten?

Net als vorig jaar garanderen we een middag vol fun en gezelligheid. We starten weer met een supertoffe warming-up op het terrein van Altior.

Daarna ga je los op een uitdagend parcours vol obstakels waar je moet kruipen, klimmen, springen. En geloof ons, droog over de finish komen? Vergeet het maar!

 

Nieuw dit jaar:

  • Twee routes: kies voor een gezellige 4 km of ga all-in met 7 km!
  • Nog meer (nieuwe) obstakels om je skills op de proef te stellen.
  • Een gloednieuwe route, die we vlak voor het evenement bekendmaken.
  • Een vernieuwde start en finish.
  • Om de drukte te verspreiden starten we in verschillende startvakken.

 

Voor wie is deze run?

Het parcours is geschikt voor iedereen met een beetje conditie. Of je nu met je gezin, familie, vriendengroep of solo meedoet: iedereen is welkom!

Voor de echte diehards hebben we de langere route van 7 km. Kinderen onder de 12 mogen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene. Kortom, iedereen mag meedoen!

 

Is het een wedstrijd?

Nee! Het gaat erom samen met je vrienden, familie of andere deelnemers de finish te halen. Dit is zowel een fysieke als mentale uitdaging en het gevoel dat je krijgt als je de finish haalt? Onbetaalbaar!

 


 

 

Hoe meld je je aan?

Simpel! Klik op de button hieronder, schrijf je in en koop je ticket. Kids onder de 12 doen mee voor €5 en iedereen boven de 12 betaalt €10. Hiervoor krijg je een unieke en uitdagende middag en natuurlijk een mooi aandenken. Zien we jou daar?

 

 

 

________________________________________________________________________________

 

Koop hier je tickets!

Tickets - Wave 'Draaimolen'

12.00 - 12.10

Tickets - Wave 'Achtbaan'

12.10 - 12.20

Tickets - Wave 'Botsauto'

12.20 - 12.30

Tickets - Wave 'Reuzenrad'

12.30 - 12.40

Tickets - Wave 'Fun House'

12.40 - 12.50

Tickets - Wave 'Zweefmolen'

12.50 - 13.00


Door een ticket te kopen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Klik hieronder om de algemene voorwaarden te openen in een nieuw tabblad.