E-werkboek

10 weken fit - Rust & energie in balans


Het 10 weken E-werkboek voor een fittere versie van jezelf.

Ik heb dit E-book met veel passie en plezier geschreven om jou op weg te helpen. Ik heb 22 jaar ervaring en kennis op (digitaal)papier gezet, waarmee jij aan de slag kunt.

 

Met dit 'werk'boek ga jij aan de slag om een nog betere versie van jezelf te worden.  Stapsgewijs iedere week mooie informatie, weetjes en opdrachten over de 6 domeinen. Voeding, beweging, ademhaling, slaap, immuunsysteem en stress. Velen onderwerpen worden in jip & janneke taal uitgelegd om het begrijpbaar te maken.

 

E-werkboek - 10 Weken Fit - Rust & Energie in balans

10 weken aan waardevolle informatie en week opdrachten
Investering: 30,-

 

 

Mijn weg naar

Energie & rust in balans

Sporten is voor mij een way of live.
Sinds 2015 mag ik mijzelf ondernemer noemen met mijn eigen sport & coaching bedrijf Jworxout. Mijn passie voor sport is 22 jaar geleden ontstaan, vele opleidingen volgden in de sport en coaching.

 

Mijn darmklachten & endometriose

Door mijn eigen darmklachten, endometriose en het moeilijk zwanger kunnen raken, ben ik op zoek gegaan naar een andere, holistische, kijk op mijn lichaam.  Door de opleiding bij Physis Academy te volgen, kwam ik in aanraking met de 6 domeinen.

Door deze ervaring wist ik dat er meer was dan alleen voeding en beweging. Met deze 6 domeinen is mijn lichaam in balans.

 

Mijn drijfveer

Mijn positieve ervaringen zijn de drijfveren om andere mensen te gaan helpen zo is mijn passie ontstaan voor het coachen. Dit heeft geleid tot mega veel positieve resultaten. Alle informatie en kennis die ik momenteel bezit wil ik graag met jullie delen.

In dit werkboek wil ik jou inspireren te gaan werken aan een beste versie van jezelf. Rust en energie in balans. Ook jij kunt mooie resultaten behalen.

Go for it!

Ben je er klaar voor om ook jouw Rust & Energie in balans brengen?
Bestel mijn E-werkboek en ga 10 weken lang aan de met de week opdrachten, slurp de informatie op die ik je geef en ga ervoor om de beste versie van jezelf te worden! Alleen jij bent verantwoordelijk voor de persoon die je nu bent en ook alleen jij kunt hier iets aan veranderen. Let's Go! 

Je bestelling zal handmatig worden aangenomen, het E-book komt zo snel mogelijk jouw kant op!
Vragen over je bestelling of mijn E-werkboek? 
Neem gerust contact met mij op. 0641280497 - jworxout@hotmail.com