Judith van dam

Mijn naam is Judith van Dam. Moeder van twee prachtige zoontjes en in de luxe positie dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. 

 

Sinds 2001 ben ik actief als groepslesdocente. Na veel ervaring opgedaan te hebben, zoals het geven en het examineren van fitnessopleidingen, heb ik al mijn krachten gebundeld en ben ik een eigen onderneming gestart. In 2015 ben ik bootcamplessen in Langeraar gaan geven. Dit bleek een groot succes. Dankzij mijn ondernemersdrive is Jworxout uitgegroeid tot een professioneel en energiek team, dat Langeraar en omgeving traint en coacht naar een betere vitaliteit. 

 

In de lessen staan techniek en sfeer centraal. Of ik nu een groep van acht of twintig mensen begeleid, de techniek is de basis en moet goed zijn. Door mijn jarenlange ervaring kan ik dit waarmaken. Het geeft mij een kick als een beginnende of gevorderde sporter, of iemand met een medische klacht, dezelfde les kan volgen en dat allemaal op een uitdagend en verantwoord niveau.

 


Adil kamzoun

Mijn naam is Adil en sporten is voor mij een way of life. Ik vind dan ook heel veel sporten leuk. Krachtsport, boksen, mountainbiken en klimmen. Sporten is echt mijn passie. Ik vind het mooi om mensen te helpen om hun doelen te kunnen bereiken. Hier is inzet voor nodig en ik drijf jou tot het maximale. Ieder op zijn eigen niveau. Je vind mij in de bootcamp, boks- en pilates lessen.


Alex Clarisse

Ik ben Alex Clarisse. Sporten doe ik al zo'n beetje mijn hele leven het liefst in de buitenlucht. Hardlopen, bootcamp en mijn specialiteit: obstacle course running. Dit doe ik op wedstrijdniveau en heb in 2018 voor Nederland uit mogen komen op het WK in Engeland in de categorie 50+. Mijn bootcamps en trainingen zijn dan ook door deze passie geïnspireerd en aangevuld met spel en een beetje humor. Ik vind het geweldig om mensen op deze manier te helpen en te motiveren om hun sportieve doel te bereiken. Niveau of leeftijd speelt bij mij geen rol. Er is altijd een uitdaging en die ga ik graag met je aan. Ik geef op zaterdagochtend de Weekend Worxout.