SKL Fun RUn 2023

Zondag 27 augustus, water, modder en fun obstacle run!
Op zondag 27 augustus, direct na de zomervakantie organiseren we in samenwerking met de Stichting Kermis Langeraar een fantastische obstakel run van +/- 4,5 kilometer door het mooie landschap van Langeraar. Daar moet je bij zijn!

 

Na onze vorige edities zijn we razend enthousiast en kunnen we niet wachten om weer een dag vol plezier, uitdagingen, modder en water te gaan beleven, jij ook? Schrijf je dan nu in!

 


🔵SKL Obstacle Fun Run 

Zoals je wellicht al weet is de Obstacle Fun Run voor jong en oud! Kinderen tot en met 14 jaar mogen aan de run deelnemen onder toezicht van minimaal 1 volwassene. Wij adviseren om mee te doen vanaf 6 jaar.

De run start op 13:00 uur op het veld van Jworxout. Zorg dat je van te voren aanwezig bent. Na een gezamenlijke warming-up gaat de run beginnen! Starten kan tot 15:00uur. 

 
🟢4/5 Kilometer

De route gaat rond, om en door ons prachtige Langeraar en is zo'n +/- 4/5 kilometer lang. Ben je een doorgewinterde obstakel runner of fanatieke sporten? Loop dan 2x onze route ( Of misschien wel 3, maar dan wel op de voorwaarde dat je 3de rondje sneller is dan de eerste twee! ;)  )


🟠32 Obstakels

Op de route, 32 obstakels en oefeningen over (zo veel mogelijk) onverharde ondergrond die jij (hard)lopend kunt gaan afleggen. Overwin obstakels en jezelf! Is een obstakel voor jou te hoog, te zwaar of te eng? Elk obstakel heeft een escape, dus no worries!

 

Welke obstakels kun je onder andere verwachten?

De Apenhang,  de monkey bars, schuine klimmuurtjes, trekkerband flippen, natuurlijk gaan we ook tijgeren ( + elctro draden! ), strobalen klim en meer!


Kort om, water, modder, uitdagingen en fun, het komt allemaal voorbij. Zin in? Klaar voor? Schrijf je in via de onderstaande buttons.

 

 

Tickets
Ticketprijzen voor volwassenen bedragen €10 per persoon. Kinderen nemen deel tegen een gereduceerd tarief van €5 per persoon.Kaartjes zijn vanaf nu te koop!

  

Datum: Zondag 27 augustus

Warming- up : 13:00uur

Start : 13:00 tot 15:00 uur


Locatie: Jworxout | Altiorplein 1, Langeraar

 

Tip; neem een handdoek, flesje water en schone kleren mee. Wij zorgen voor de rest!

Koop hier je tickets!

Koop hier je tickets!

Tickets 14 jaar en ouder

Koop hier je Kids ticket!
Vanaf 6 t/m 14 jaar (onder begeleiding)


Door een ticket te kopen ga je akkoord met de bijgesloten voorwaarden.